A tehetséggondozásban kiváló eredményeket felmutató Székelyföldi pedagógusok, szakemberek közösségi elismerése. Az SzTT évente két díjat oszt ki, a díj egy 2 000 lejes pénzjutalomból, egy oklevélből és egy emlékplakettből áll, Hosszú Zoltán sepsiszentgyörgyi képzőművész alkotása.

 

Alapítás éve: 2014
Alapító: Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács
Támogató: Háromszéki Közösségi Alapítvány (www.hka.ro)

 

Az idei Csutak Vilmos díjakat az SzTT Csíkszeredában, a Sapientia nagy aulájában adta át ünnepélyes keretek között, a Székelyföldi Tehetségnap ii. kiadásán.

 

Díjazottak:
Gaál Sándor posztumusz, tanár, cserkészvezető, a Romániai Magyar Cserkészszövetség megalakítója és örökös tiszteletbeli elnöke.

 

Pető Mária fizikatanár, szakköri tevékenységek és kutató diákok klubjának irányítója, megyei szintű matematika és fizika versenyek szervezője, tantárgyversenyek bizottsági tagja, Sepsiszentgyörgy.

 

2014-ben Tulit Ilona nyugalmazott pedagógus, magyar nyelv és irodalom szaktanfelügyelő, tankönyvszerkesztő, az SzTT alelnöke, Sepsiszentgyögy valamint Székely Zoltán fizikatanár, a FIZIKAVALKÁD megyei szintű tanulmányi verseny elindítója és szervezője, Székelyudvarhely részesültek Csutak Vilmos tehetséggondozói díjban.

A Csutak Vilmos díjra jelöléseket előzetes meghirdetés alapján kell beküldeni az SzTT irodának a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelöléshez egy szakmai ajánlásra és a jelölt szakmai önéletrajzára van szükség.

0
0
0
s2smodern

Minden jog fenntartva! – ©

sztt logo monochrom

tehetsegpont.ro

520014 Sepsiszentgyörgy,
Templom utca 1A

Tel.: +40 267 351 959

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

fb icon