A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács tehetségkoordinátori képzést szervez intézményvezetőknek, igazgatóknak, akik a tehetséggondozást magasabb színvonalon, nagyobb hatékonysággal és rendszerben foglaltan kívánják működtetni az intézményen belül. A képzés tehetséggondozói és szervezési alapismeretek biztosít, a program neves magyarországi szakemberek irányításával zajlik. A képzésen résztvevők teheségkoordinátori minősítést kapnak, amely alapfeltétel egy intézmény minőségi akkreditálásában.

 

A képzés adatai:

Képzés neve: Tehetségkoordinátori képzés (mo-i akkreditációs kódszáma: H535)

 

Képzés típusa: támogatott, fejlesztő képzés

 

Óraszám: 16

 

Előadó: Kormos Dénes kutató fejlesztő szakpedagógus, az NTT a tehetségsegítő tanácsok koordinálásáért felelős tagja

 

Periódus: május 30-31., 9-17 óra között

 

Helyszín: Eurocenter Amőba Oktatási Központ

 

Helyek száma: 12

 

A résztvevők a képzés időtartama alatt teljes ellátásban részesülnek. A képzés befejezésével részvételi igazolást kapnak.

 

Iratkozások az oktatási központ titkárságán naponta 9-16 óra között. Cím: Templom utca 1A szám, telefon: 0267 351 959, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Tehetség Program, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet támogatásával valósul meg.

 

Emberi Erőforrások Minisztériuma -  EETK

0
0
0
s2smodern

Minden jog fenntartva! – ©

sztt logo monochrom

tehetsegpont.ro

520014 Sepsiszentgyörgy,
Templom utca 1A

Tel.: +40 267 351 959

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

fb icon